Saturday, 23 February 2013

Søt strikket jakke/kåpe

Se på denne søte! 

Åååh hvordan skal jeg rekke å strikke alt jeg har lyst til?
Denne hadde vært søt til Linnea når hun begynner å stabbe og gå!
Link til oppskrift og garn finner du her.

9 comments:

 1. Den jakka var bare helt utrolig søt! Kjenner godt til følelsen av å ikke rekke alt man har lyst til - det er jo så utrolig mange fine strikkemønstre der ute!! Må-strikke-listen min har blitt veldig lang. Får se når jeg får tid til å strikke alt ;)

  ReplyDelete
 2. Deilig jakke er det.

  ReplyDelete
 3. Så nydelig jakke! :) Vanskelig med så mange fristeleser og det er jo så myyye man vil strikke!Venter en liten prinsesse i April og det er så mye fint at jeg til tider blir stresset ;)

  Kjempefin blogg du har!Har lagt bloggen din under listen min for hit vil jeg absolutt komme tilbake :)

  Ha en fin dag!

  ReplyDelete
 4. Den var kjempesøt!

  ReplyDelete
 5. Så skjønn :)
  - fristelsene er overalt!
  Kjempe koselig blogg du har, jeg kommer snart igjen :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous13:18

  Dette er utan samanlikning den søtaste kåpa eg har sett! Heilt nydeleg! No har eg prøvd å klikke med vidare på linken som står under jakka/kåpa for oppskrift, men er får det ikkje til. Eg er svært interressert i mønster mot betaling sjølvsagt!
  ALS.

  ReplyDelete
 7. Takk for hyggelige kommentarer! Anonymous: Det ser ut som om du har rett; jeg finner heller ikke oppskriften til denne søta jakka mer. Ser ut som mønsteret er slettet. Fant den en gang inne på sidene til Strikk innom. Jeg har ikke fått strikket denne jeg heller!

  ReplyDelete
 8. Takk for hyggelige kommentarer! Anonymous: Det ser ut som om du har rett; jeg finner heller ikke oppskriften til denne søta jakka mer. Ser ut som mønsteret er slettet. Fant den en gang inne på sidene til Strikk innom. Jeg har ikke fått strikket denne jeg heller!

  ReplyDelete